“Het Enige Wat Je Hoeft Te Doen is Mensen Naar Mijn Website Te Sturen En Je Ontvangt 10 euro Van Elke Verkoop!”

Afzender: Leo Frijters
Onderwerp: Verdien 10 euro per verkoop…

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alle informatie die je kunt gebruiken om aan deze promotie mee te doen. Jij kunt 10 euro van de opbrengst krijgen van mijn peilstokchip (dat ik verkoop voor tijdelijk 77 euro) .

Je verdient dus 10 euro voor elke verkoop die jij realiseert!

Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen even te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op  http://www.paypro.nl  (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn / menu).

Ga vervolgens naar de rubriek “Techniek” en zoek in de lijst in het midden van de pagina mijn product: “Peilstokchip” op.

Je ziet een, blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product met jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website en wordt er ook geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten, wanneer iemand de peilstokchip aanschaft via jouw unieke link ontvang jij 10 euro.
Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je 10 euro op, PayPro betaalt je je verdiensten elke twee weken uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op mijn inschrijfpagina uit waar hij/zij  zich kan inschrijven voor mijn gratis tips, nadat dit is gebeurd dan komt hij/zij op de pagina uit waar de geheimen van onnodig olie verversen worden onthuld. Op die pagina staat mijn product te koop voor tijdelijk 77 euro.

Die  77 euro kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in 10 euro voor jou en de rest voor mij (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Omdat ik het e-mailadres van de bezoeker heb kan ik nog enkele mails met waardevolle informatie naar deze persoon sturen zodat de kans hoger wordt dat hij/zij de peilstokchip aanschaft.

Ook als ik via de mail alsnog het product verkoop wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Ik heb het verzamelen van e-mailadressen er tussen gezet om de kans op verkopen te verhogen en zo dus een win-win situatie te creëren.

Ook heb ik ter ondersteuning van jou een banner gemaakt die je hierbij kunt downloaden en kunt opnemen op jouw website.

nooit-meer-olie-verversen